BOOST360 Blog

#seo #linkbuilding #content

SKREVET AF

Guide til succesfuld SEO optimering - 2024

SEO er grunden til, at man finder præcis det, man leder efter, når man søger på Google. Det er den barske sandhed, at uden en vis tilstedeværelse på Google, står en virksomhed over for en digital opadgående kamp. De fleste marketingfolk ved, hvor vigtig SEO er, og det er en af de ting, som de investerer mest i i år.

I denne guide vil du lære, hvad SEO er, opdage en strategi for at opbygge din online tilstedeværelse — Søgemaskineoptimering (SEO) — og hvad du skal gøre for at positionere din hjemmeside i søgemaskinens resultater.

Hvad er SEO?

SEO står for søgemaskineoptimering. Målet med SEO er at udvide virksomhedens synlighed i organiske søgeresultater. Som et resultat heraf fører disse bestræbelser til flere besøgende til virksomhedens hjemmeside, hvilket øger chancen for flere konverteringer, hvilket fører til flere kunder og mere indtægt.

Der findes en masse måder hvorpå man kan forbedre SEO på ens side. Søgemaskiner leder efter elementer, herunder titeltags, nøgleord, billedtags, intern linkstruktur og indgående links (også kendt som backlinks). Søgemaskiner ser også på websitestrukturen og -design, besøgendes adfærd og andre eksterne, off-site faktorer for at bestemme, hvor højt rangeret dit site bør være i deres SERP’er.

Med alle disse faktorer taget i betragtning driver SEO primært to ting – placeringer og synlighed.

I denne guide vil vi bryde SEO ned i dets mest grundlæggende dele og vise dig, hvordan du bruger alle elementer til at skabe en vellykket SEO-strategi for dig selv.

Hvordan fungerer SEO?

SEO fungerer ved at optimere en hjemmesides indhold, udføre søgeordsanalyse og opnå indgående links for at øge det pågældende indholds placering og hjemmesidens synlighed. Selvom man generelt kan se resultaterne på SERP, når websiden er blevet crawlet og indekseret af en søgemaskine, kan SEO-indsats tage måneder at fuldt ud materialisere.

Placeringer

Dette er hvad søgemaskiner bruger til at bestemme, hvor de skal placere en bestemt webside i SERP. Placeringer starter på position nummer nul gennem det endelige antal søgeresultater for forespørgslen, og en webside kan rangere for én position ad gangen. Med tiden kan en websides placering ændre sig på grund af alder, konkurrence i SERP eller algoritmeændringer af selve søgemaskinen.

Synlighed

Dette udtryk beskriver, hvor fremtrædende et bestemt domæne er i søgeresultaterne. Lavere søgesynlighed forekommer, når et domæne ikke er synligt for mange relevante søgeforespørgsler, mens højere søgesynlighed giver den modsatte effekt.

Begge er ansvarlige for at levere de to mest primære SEO-mål – trafik og domæneautoritet.

Hvad er vigtigheden af SEO?

Der er endnu en vigtig grund til, at du bør arbejde med SEO: Strategien hjælper dig med at positionere virksomheden gennem hele købsrejsen. For eksempel siger 86% af forbrugerne, at søgemaskiner er den bedste måde at få informationer på. Og på tværs af alle generationer bruger folk overvældende meget søgemaskiner til at få svar online. Derudover konkluderede “DemandGen’s 2022 B2B Buyers Survey”, at 67% af B2B-købere starter købsprocessen med en bred søgning online.

Men hvordan bruger de søgemaskiner under processen? Tidligt i processen bruger de Google til at finde information om et bestemt emne. Derefter vurderer de tilgængelige alternativer baseret på anmeldelser eller sociale mediehypes, før de udvælger et firma. Men dette sker, efter at de har udtømt alle informationskilder. Derfor er den eneste chance for, at brugerne bemærker og overvejer din virksomhed, ved at dukke op i deres søgeresultater.

Hvordan ved Google, hvordan den skal rangerer en side?

Søgemaskiner har kun ét mål. De sigter mod at give brugerne de mest relevante svar eller oplysninger.

Hver gang man bruger Google, vælger deres algoritmer sider, der er mest relevante for ens forespørgsel. Og derefter bliver siderne rangerede og vist efter hvem der er de mest autoritative eller populære først.

For at levere de rigtige oplysninger til brugerne, analyserer søgemaskiner fire hovedfaktorer:

 • Betydningen bag en persons forespørgsel, som er deres mest sandsynlige hensigt med at starte en søgning, og hvordan den hensigt matcher det mest nyttige indhold.
 • Relevans mellem søgeforespørgslen og indholdet på en side, og søgemaskiner vurderer det ved forskellige faktorer som emne eller søgeord.
 • Kvaliteten af indhold, som bruger E-E-A-T-modellen (vi vil diskutere dette nedenfor) til at fremhæve indhold, der synes mest nyttigt baseret på signaler som ekspertise, autoritet og troværdighed.
 • Brugervenligheden af en side, som tager hensyn til sides hastighed, mobilvenlighed og andre faktorer relateret til, hvor let det er at opdage indhold på en side.
 • Kontekst, som afhænger af en brugerens tidligere adfærd og indstillinger som placering.

Og for at analysere al denne information bruger Google komplekse ligninger kaldet søgealgoritmer. Søgemaskiner holder deres algoritmer hemmelige. Men over tid har SEO eksperter identificeret nogle af de faktorer, Google vægter højt, når de rangerer en side. Vi refererer til dem som rangeringsfaktorer, og de er fokus for en SEO-strategi.

Når det drejer sig om relevans og autoritet, kan det at følge E-E-A-T-rammen hjælpe enormt. E-E-A-T i SEO står for “ekspertise”, “erfaring”, “autoritet” og “troværdighed.” Her er, hvad hver enkelt betyder:

 • Ekspertise: Du er en ekspert i emnet.
 • Erfaring: Du har personlig erfaring med det indhold, du skriver om.
 • Autoritet: Andre ser dig som en autoritetskilde – ligesom når andre sider linker til din side og bekræfter din troværdighed.
 • Troværdighed: Dit website og dets indhold er troværdigt og aktuelt.

Professionelle, der skulle besvare en webtrafik- og analyseundersøgelse, udvalgte troværdighed og ekspertise som de to vigtigste rangeringsfaktorer for at dukke op i SERP’er efterfulgt af erfaring og autoritet.

Efterhånden som AI bliver en større del af søgningen, vil ekspertise og erfaring stadig være vigtigt for dem som skriver indholdet, der ønsker at skille sig ud fra AI-genereret indhold, da algoritmer ikke har ekspertisen til at udvikle unikke meninger eller have det niveau af personlighed som en menneskelig ekspert har.

Og selvom disse ikke er direkte rangeringsfaktorer, kan de forbedre dit SEO-indhold, hvilket kan påvirke direkte rangeringsfaktorer. Faktisk siger 65% af SEO specialister, at Googles 2023 algoritmeopdatering (som inkluderede den opdaterede E-E-A-T-ramme) havde en positiv indvirkning.

Som du snart vil se, kan tilføjelse af mere indhold, optimering af billedfilnavne eller forbedring af interne links påvirke dine placeringer og søgesynlighed. Og det er fordi hver af disse handlinger forbedrer en rangeringsfaktor.

Hvad er en SEO-strategi?

En SEO-markedsføringsstrategi er en omfattende plan for at få flere besøgende til din hjemmeside gennem søgemaskiner. Succesfuld SEO inkluderer on-page strategier, som bruger hensigtsbaserede søgeord; og off-page strategier, der tjener indgående links fra andre hjemmesider.

Tre kernekomponenter i en stærk SEO-strategi

For at optimere en side skal du forbedre rangeringsfaktorer i tre områder – teknisk opsætning, indhold og links:

1. Teknisk Opsætning

Tre ting skal ske for at ens hjemmeside kan rangere:

 • Først skal en søgemaskine finde dine sider på nettet.
 • Dernæst skal den scanne dem for at forstå deres emner og identificere deres søgeord.
 • Og til sidst skal den tilføje dem til sit indeks – en database over alt det indhold, den har fundet på nettet. På denne måde kan dens algoritme overveje at vise din hjemmeside for relevante forespørgsler.


For en søgemaskine er det intet andet end tekst som den ser på en hjemmeside – intet andet. Som et resultat forbliver eventuelle elementer, der ikke kan gengives på denne måde, usynlige for søgemaskinen. Og så kan ens hjemmeside se fin ud for dig, mens Google kan finde dens indhold utilgængeligt.

Webstedsnavigation og links
Søgemaskiner crawler sites, ligesom du ville gøre. De følger links. Søgemaskinecrawlers lander på en side og bruger links til at finde andet indhold at analysere.

Enkel URL-struktur
Søgemaskiner kan ikke lide at læse lange strenge af ord med kompleks struktur. Så hvis det er muligt, hold dine URL’er korte. Opsæt dem til at inkludere så lidt ud over hoved søgeordet, som du vil optimere siden for.

Sidehastighed
Søgemaskiner bruger indlæsningstiden – den tid det tager for en bruger at kunne læse siden – som en indikator for kvalitet. Mange elementer på hjemmesiden kan påvirke det. Billedstørrelse, for eksempel. Brug Googles Page Speed Insights-værktøj til forslag til, hvordan du kan forbedre dine sider.

Døde links eller ødelagte omdirigeringer
Et dødt link sender en besøgende til en ikke-eksisterende side. En ødelagt omdirigering peger mod en ressource, der måske ikke længere er der. Begge giver en dårlig brugeroplevelse, men forhindrer også søgemaskiner i at indeksere dit indhold.

Sitemap og Robots.txt-filer
Et sitemap er en simpel fil, der lister alle URL’er på dit site. Søgemaskiner bruger det til at identificere, hvilke sider de skal crawle og indeksere. En robots.txt-fil fortæller derimod søgemaskinerne, hvilket indhold de ikke skal indeksere. Opret begge for at fremskynde crawling og indeksering af dit indhold.

Duplikeret indhold
Sider, der indeholder identisk eller meget lignende indhold, forvirrer søgemaskiner. De finder det ofte næsten umuligt at vise nogen af disse sider overhovedet. Hvis søgemaskinerne finder dem, kan hjemmesiden blive straffet. Derfor betragter søgemaskiner duplikeret indhold som en negativ faktor.

2. Indhold

Hver gang du bruger en søgemaskine, leder du efter indhold – information om et bestemt problem eller spørgsmål eksempelvis. Dette indhold kan komme i forskellige formater. Det kan være tekst, som et blogindlæg eller en hjemmeside. Men det kunne også være en video, produktanbefaling eller endda en virksomhedsfortegnelse. Det er alt sammen indhold. Og for SEO er det det, der hjælper med at opnå større søgesynlighed.

Her er to grunde til hvorfor:

 • For det første er indhold det, brugerne ønsker, når de søger. Uanset hvad de leder efter, er det indholdet, der leverer det. Og jo mere af det du publisere, desto højere er din chance for større søgesynlighed.
 • Desuden bruger søgemaskiner indhold til at bestemme, hvordan en side skal rangeres. Det er ideen om relevans mellem en side og en persons søgeforespørgsel, som vi talte om tidligere.


Mens de crawler en side, bestemmer de dens emne. Analyse af elementer som sidens længde eller dens struktur hjælper dem med at vurdere dens kvalitet. Baseret på denne information kan søgealgoritmer matche en persons forespørgsel med sider, de anser som mest relevante for den.

Processen med at optimere indhold begynder med søgeordsanalyse..

Søgeordsanalyse
SEO handler ikke om at få hvilke som helst besøgende til siden. Du ønsker at tiltrække folk, der har brug for det, du tilbyder, og som kan blive leads og senere kunder.

Men det er kun muligt, hvis det rangerer for de søgeord, som disse mennesker ville anvende ved en normal søgning. Ellers er der ingen chance for, at de nogensinde ville finde dig. Og det er selvom din hjemmeside optrådte øverst i søgeresultaterne.

Derfor starter SEO-arbejde med at opdage, hvilke udtryk potentielle købere indtaster i søgemaskinerne. Processen involverer typisk at identificere termer og emner, der er relevante for din virksomhed. Derefter konvertere dem til indledende søgeord. Og endelig udfører en omfattende analyse for at afdække relaterede termer, dit publikum ville bruge.

Med en liste over nøgleord ved hånden er det næste skridt at optimere dit indhold. SEO specialister refererer til denne proces kaldet on-page optimering.

On-Page Optimering
On-page optimering, også kaldet on-page SEO, sikrer, at søgemaskiner 1) forstår sidens emne og søgeord, og 2) kan matche det med relevante søgninger.

Bemærk, vi skriver “siden” ikke indhold. Det er fordi, selvom størstedelen af on-page SEO-arbejde fokuserer på de ord, du bruger, kræver det ligeledes optimering af nogle elementer i koden.

Du har måske hørt om nogle af dem – meta-tags som titel eller beskrivelse er de to mest populære. Men der er flere. Så her er en liste over de mest afgørende on-page optimering handlinger, der skal foretages.

Udvalgt elementer

Guide til On-Page SEO Strategi:


a) Søgeordsoptimering

Ifølge webanalytikere og SEO-eksperter er optimering af ens on-page indhold omkring målsøgeord den mest effektive SEO-strategi for at rangere højt på SERP’er.

For søgeordsoptimering skal du først sikre, at Google forstår, hvilke søgeord du ønsker, at denne side skal rangere for. For at opnå det, skal du sørge for at inkludere hovedsøgeordet i følgende:

 • Titel: Ideelt set placerer søgeordet i begyndelsen af titlen. Google er kendt for at tillægge mere værdi til ord i starten af overskriften.
 • URL: Sidens webadresse bør også indeholde søgeordet. Ideelt set inkluderes intet andet.
 • H1-tag: I de fleste indholdsstyringssystemer viser dette tag sidens titel som standard. Sørg for, at din platform ikke bruger en anden indstilling
 • De første 100 ord (eller det første afsnit) af indhold: At finde søgeordet i starten vil forsikre Google om, at dette faktisk er sidens emne.
 • Meta-titel og meta-beskrivelse: Søgemaskiner bruger disse to kodeelementer til at vise deres lister. De viser meta-titlen som søgelistingens titel, mens meta-beskrivelsen tilføjer ekstra indhold. Men udover det bruges de begge til at forstå sidens emne yderligere.
 • Billedfilnavne og ALT-tags: Husk hvordan søgemaskiner ser grafik på en side? De kan kun se deres filnavne. Så sørg for, at mindst et af billederne indeholder nøgleordet i filnavnet.


Alt-tagget, derimod, er tekst, som browsere viser i stedet for et billede. Men da ALT-tagget findes i billedkoden, bruger søgemaskiner det også som et relevanssignal.

Tilføj også semantiske søgeord – variationer eller synonymer af søgeordet. Google og andre søgemaskiner bruger dem til bedre at bestemme sidens relevans. Lad os illustrere dette med et hurtigt eksempel. Lad os forestille os, at dit hovedsøgeord er “Apple” på engelsk. Men mener du frugten eller tech-giganten bag iPhone? Forestil dig nu, hvad der sker, når Google finder termer som sukker, frugtplantage eller andet helt tredje? Valget af, hvilke forespørgsler den skal rangere for, vil straks være åbenlyst, ikke? Det er, hvad semantiske søgeord gør. Tilføj dem for at sikre, at din side ikke begynder at vise sig i irrelevante søgninger.

b) Ikke-søgeordsrelaterede On-Page Optimeringsfaktorer
On-page SEO handler ikke kun om at drysse søgeord ned over siden. Følgende faktorer hjælper også med at bekræfte en sides troværdighed og autoritet:

 • Eksterne links: At linke til andre relevante sider om emnet hjælper Google med at fastslå dets emne yderligere. Plus, det giver en god brugeroplevelse. Hvordan? Ved at positionere dit indhold som en værdifuld ressource.
 • Interne links: Disse links hjælper dig med at booste placeringer på to måder. For det første tillader de søgemaskiner at finde og crawle andre sider på sitet. Og for det andet viser de semantiske relationer mellem forskellige sider, hvilket hjælper med bedre at bestemme deres relevans for søgeforespørgslen. Som en regel bør du inkludere mindst 2-4 interne links.
 • Længden af indhold: Langt indhold rangerer typisk bedre. Det skyldes, at hvis det er gjort godt, vil et længere blogindlæg altid indeholde mere udtømmende informationer om emnet, og dermed holde en læser på en side i længere tid. Det kaldes opholdstid, og det er en vigtig rangeringsfaktor for søgemaskiner.
 • Multimedie: Selvom det ikke er et krav, kan multimedie elementer som videoer, diagrammer, lydafspillere signalere en sides kvalitet. Det holder læsere på en side længere ligesom længere indhold gør. Og det signalerer, at de finder indholdet værdifuldt og værd at følge.

3. Links

Fra hvad du hidtil har læst i denne guide, ved du, at ingen side vil rangere uden to faktorer – relevans og autoritet.

I deres søgen efter at give brugerne de mest nøjagtige svar prioriterer Google og andre søgemaskiner sider, de betragter som mest relevante for brugernes forespørgsler, men også populære. De første to områder – teknisk opsætning og indhold – fokuserede på at øge relevansen (selvom nogle af deres elementer også kan hjælpe med at fremhæve autoriteten.)

Links er dog ansvarlige for popularitet. Før vi taler mere om, hvordan det fungerer, vil vi kort gennemgå, hvad der menes med links.

Hvad er et backlink?
Backlinks, også kaldet tilbage links, er henvisninger til dit indhold på andre hjemmesider. Hver gang en anden hjemmeside nævner og peger deres læsere mod dit indhold, får du et tilbage link til din side.

Google bruger mængden og kvaliteten af sådanne links som et signal om en hjemmesides autoritet. Dens logik bag dette er, at webmastere ville referere til et populært og højkvalitets hjemmeside oftere end et middelmådigt.

Bemærk at linkkvalitet ligeledes bliver nævnt. Det skyldes, at ikke alle links er ens. Nogle – lavkvalitets links – kan ligeledes påvirke dine placeringer negativt.

Linkkvalitets faktorer
Lavkvalitets- eller mistænkelige links – for eksempel dem, som Google ville betragte som bygget med formålet om at få det til at betragte en side som mere autoritativt – kan påvirke dine placeringer negativt.

Derfor fokuserer SEO eksperter, når de bygger links, ikke på at bygge hvilken som helst links. De sigter mod at ramme dem med højest mulige kvalitet.

Naturligvis, ligesom med søgealgoritmen, ved vi ikke, hvilke faktorer der specifikt bestemmer et links kvalitet. Men over tid har SEO eksperter opdaget følgende:

 • Populariteten af et linkene sider: Ethvert link fra et domæne, som søgemaskiner betragter som en autoritet, vil naturligt have høj kvalitet. Med andre ord vil links fra hjemmesider, der har gode kvalitetslinks, der peger på dem, give bedre resultater.
 • Emnerelevans: Links fra domæner om et emne, der ligner dit, vil have mere autoritet end dem fra tilfældige hjemmesider.
 • Tillid til et domæne: Ligesom med popularitet vurderer søgemaskiner også hjemmesidens troværdighed. Links fra mere troværdige sider vil altid påvirke placeringer bedre.


Linkbuilding

I SEO refererer vi til processen med at erhverve nye tilbage links som linkbuilding, hvilket kan være en udfordrende aktivitet.

Linkbuilding, hvis man vil gøre det godt, kræver kreativitet, strategisk tænkning og tålmodighed. For at generere kvalitetslinks, skal man komme op med en linkbuilding strategi. Og det er ingen lille bedrift.

Husk, disse links skal opfylde forskellige kvalitetskriterier. Plus, det kan ikke være indlysende for søgemaskiner, at du har bygget dem med vilje.

Her er nogle linkbuilding strategier:

 • Redaktionelle, organiske links: Disse tilbage links kommer fra hjemmesider, der refererer til dit indhold på egen hånd.
 • Outreach: I denne strategi kontakter du andre websites for links. Dette kan ske på mange måder. Du kan skabe et fantastisk stykke indhold og kontakte dem på mail for at præsentere ideen for dem. Og, hvis de finder det værdifuldt, vil de referere til det. Du kan også foreslå, hvor de kan linke til det.
 • Gæsteindlæg: Gæsteindlæg er blog artikler, som du offentliggør på tredjepartswebsites. Derudover tillader disse virksomheder ofte at inkludere et eller to links til din side i indholdet og forfatterbiografien.
 • Profillinks: Endelig tilbyder mange websites en mulighed for at skabe et link. Online profiler er et godt eksempel. Ofte, når du opretter en sådan profil, kan du også liste din hjemmeside der også. Ikke alle sådanne links bærer stærk autoritet, men nogle kan. Og givet hvor let det er at oprette dem, er de værd at forfølge.
 • Konkurrentanalyse: Endelig analyserer mange SEO eksperter regelmæssigt deres konkurrenters tilbage links for at identificere dem, som de også kunne skabe for deres egen side.


Det næste skridt er så at finde ud af, om dit hårde arbejde rent faktisk virker og har en positiv effekt.

Hvordan overvåger og sporer man SEO-resultater
Teknisk opsætning, indhold og links er kritiske for at få en hjemmeside i søgeresultaterne. Overvågning af ens hårde arbejde hjælper med at forbedre ens strategi yderligere.

At måle SEO-succes betyder at spore data om trafik, engagement og links. Og selvom de fleste virksomheder udvikler deres egne sæt af SEO KPI’er (nøglepræstationsindikatorer), er de her de mest almindelige:

 • Vækst i organisk trafik
 • Søgeordsplaceringer (opdelt i brandede og ikke-brandede termer)
 • Konverteringer fra organisk trafik
 • Gennemsnitlig tid brugt på siden og afvisningsprocent
 • Top landingssider, der tiltrækker organisk trafik
 • Antal indekserede sider
 • Linkvækst (inklusive nye og tabte links)

 

Lokal SEO
Indtil nu har vi fokuseret på at få en side til at rangere i generelle søgeresultater. Hvis du driver en lokal virksomhed, giver Google dig også mulighed for at positionere den foran potentielle kunder i dit lokalområde specifikt. Til dette formål anvender man lokal SEO – og det er det hele værd.

46% af Googles søgninger er for lokale virksomheder. 87% af brugerne anvender Google til at undersøge lokale virksomheder.

Nu tænker man måske – er lokal SEO forskellig fra det, som vi har talt om indtil nu?
Ja og nej.

Søgemaskiner følger lignende principper for både lokale og globale placeringer, men da de positionerer en side for specifikke, stedsbaserede resultater, skal de også analysere nogle andre rangeringsfaktorer.

Selv lokale søgeresultater ser forskellige ud:

 • De vises kun for søgninger med en lokal hensigt (for eksempel “restaurant nær mig” eller når en person tydeligt har defineret stedet.)
 • De indeholder resultater specifikke for en relevant placering.
 • De fokuserer på at levere specifikke oplysninger til brugere, som de ikke behøver at gå andre steder hen for at finde.
 • De sigter primært mod smartphonebrugere, da lokale søgninger forekommer oftere på mobile enheder.


For eksempel, her er lokale resultater, som Google viser for sætningen “bedste restaurant i Boston.” Bemærk, at disse resultater ikke indeholder links til noget indhold. I stedet inkluderer de en liste over restauranter i området, et kort til at vise deres placeringer og yderligere oplysninger om hver:

 • Virksomhedsnavn
 • Beskrivelse
 • Billede
 • Åbningstider
 • Anmeldelser
 • Adresse


Ofte inkluderer de også virksomhedens telefonnummer eller hjemmeside. Alle disse oplysninger kombineret hjælper brugerne med at vælge, hvilken virksomhed de vil engagere sig i. Men det giver også Google mulighed for at bestemme, hvordan det skal rangeres.

Lokale Søgerangeringsfaktorer
Når Google analyserer lokale hjemmesider, ser man på distancen mellem dem og brugerens placering. Med stigningen i lokale søgninger, der indeholder sætningen “nær mig,” er det kun fair, at Google vil forsøge at præsentere de nærmeste virksomheder først.

Søgeord er også afgørende for lokal SEO. Dog er et yderligere element af on-page optimering tilstedeværelsen af en virksomheds navn, adresse og telefonnummer på en side. I lokal SEO kalder man det NAP. Igen giver det mening, da søgemaskinen har brug for en måde at vurdere virksomhedens placering på.

Google vurderer autoritet i lokal søgning ikke kun ved links. Anmeldelser og citater (henvisninger til en virksomheds adresse eller telefonnummer online) fremhæver også dens autoritet.

Endelig spiller de oplysninger, en virksomhed inkluderer i Google My Business — søgemaskinens platform til håndtering af lokale virksomhedsoplysninger — en stor rolle i dens placeringer.

Ovenstående er kun toppen af isbjerget. Men det er dem, du skal få rigtige først, hvis du vil have din virksomhed til at rangere godt i lokal søgning.

Hvad er Black Hat SEO?
Black Hat SEO handler om at manipulere søgemaskinealgoritmer ved at bruge strategier imod søgemaskinernes retningslinjer. De mest almindelige black hat-teknikker inkluderer keyword stuffing, cloaking (skjule nøgleord i kode, så brugerne ikke ser dem, men søgemaskiner gør) og køb af links.

Så hvorfor ville nogen bruge black hat SEO? For det første, fordi det ofte tager tid at rangere en side efter Googles retningslinjer. Lang tid, faktisk.

Black hat-strategier lader dig skære ned på kompleksiteten af linkbuilding, for eksempel. Keyword stuffing hjælper brugere med at rangere en side for mange søgeord, uden at skulle skabe mere indhold.

Hvis man bliver fanget, er resultatet ofte, at siden bliver fuldstændig fjernet fra søgeresultaterne. Vær derfor opmærksom på enhver, der foreslår strategier, der måske virker for gode til at være sande.

Start med SEO i dag
Uden aktivt at positionere sit indhold i søgeresultater kan ingen virksomhed overleve længe. Ved at øge ens søgesynlighed kan man få flere besøgende og dermed flere konverteringer i form af leads og salg!

Boost væksten med Facebook annoncering

Udfyld formularen og book et uforpligtende gratis møde med en af vores facebook ads specialister som vil komme velforberedt med en præsentation af anbefalinger til facebook annoncering.

Fordele ved at vælge Boost360

Kontakt os

SERVICES:

Hvorfor skal du vælge BOOST360?

20+

års erfaring

Danmarks

bedste resultater

100%

Succesrate